O podjetju

Agroprehrana, d. o. o., je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2007. Ker je zelo mlado podjetje, o zgodovini težko govorimo. Nadaljujemo z delom, katerega temelje je postavilo podjetje Marjan Hameršak, s. p., ki je poslovalo od leta 2000 do 2008, svojo dejavnost pa preneslo na Agroprehrano.

Svojo poslovno pot smo pričeli kot specializirano podjetje, katerega glavna dejavnost je trženje kmetijskega repromateriala. Del naše ponudbe je tudi strokovna podpora in svetovanje pri izdelavi prehranskih načrtov.

Naši kupci, kmetovalke in kmetovalci, so zelo prizadevni in delavni – zato smo takšni tudi mi.  Dan za dnem delamo na uspehu naših strank, njihove potrebe so vedno v ospredju. Razmišljamo dolgoročno in svoje strategije ne zamenjamo vsak mesec, zato smo s svojimi kupci in dobavitelji razvili dolgoletno sodelovanje.

V podjetju smatramo, da je prihodnost v zagotavljanju zdrave prehrane za ljudi ob ekonomičnem poslovanju njenega pridelovalca. S svojimi izdelki zato skrbimo za uspešno rejo živali za hrano ljudi.

Vizitka podjetja:

Dolgi naziv: AGROPREHRANA, trgovina in storitve, d. o. o.
Krajši naziv: Agroprehrana, d. o. o.
Naslov: Bukovci 68, 2281 Markovci pri Ptuju

Osnovni kapital: 112.000,00€
Matična številka: 2344033
Davčna številka: 78706319
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun: 03182-100266872
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo